Complete verbouwingen

320Technische_tekeningenWe kunnen uw complete verbouwing realiseren, bijvoorbeeld uw zolder ombouwen tot badkamer met tussenwanden of in de kelder een keuken of werkkamer realiseren. De daartussen in liggende ruimtes voorzien van leidingen, vloeren, metselwerk, stucwerk of een complete keuken of badkamer aanleggen. We stellen u een offerte op voor al deze werkzaamheden tezamen zodat u geheel ontzorgd wordt voor uw verbouwing. Ook de technische apparatuur, zoals airco’s, afzuigsystemen etc. kunnen wij voor u plaatsen en onderhouden.

we bellen u graag voor een afspraak!

Alles in eigen beheer

We houden zoveel mogelijk alles in eigen beheer omdat we vinden dat we altijd overzicht moeten hebben in de lopende projecten, de opvolging van de werkzaamheden goed kunnen overzien en weten waar we met de planning moeten bijsturen om deze vlot te laten doorlopen. Inkoop, aflevering, planning van de mensen en aansturing van de leveranciers door een en hetzelfde bedrijf en contact met steeds een vaste contactpersoon.

Complete verbouwing

We kunnen uw complete verbouwing realiseren, bijvoorbeeld uw zolder ombouwen tot badkamer met tussenwanden of in de kelder een keuken of werkkamer realiseren. De daartussen in liggende ruimtes voorzien van leidingen, vloeren, metselwerk, stucwerk of een complete keuken of badkamer aanleggen. We stellen u een offerte op voor al deze werkzaamheden tezamen zodat u geheel ontzorgd wordt voor uw verbouwing. Ook de technische apparatuur kunnen wij voor u plaatsen en onderhouden.

Partiële verbouwingen & renovatie

Ook voor uw verbouwing of renovatie van een losse kamer, keuken, badkamer, uitbouw, garage etc. kunt u bij Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Bastiaens terecht. We bekijken ter plekke uw ideeën en overleggen wat de mogelijkheden zijn zodat u later niet voor verrassingen komt te staan met iets waar uzelf geen rekening mee heeft gehouden. We willen graag met u meedenken en brengen daarna een duidelijke offerte uit.

Metselen, Tegel- & Stucwerken

We verzorgen ook het metselwerk dat binnenshuis moet gebeuren voor het opbouwen van een muurtje of opzetwand. Het betreffende tegelwerk wordt verzorgd door een erkende tegelzetter. We adviseren u graag over de tegels en andere gebruikte materialen voor zowel tegelwerk en stucwerk.

Sloopwerken

Naar aanleiding van een uitgebrachte offerte voor uw verbouwing kunnen we ook de sloopwerkzaamheden voor u verzorgen. Deze post kan met u doorgenomen worden tijdens de opname voor de offerte van de verbouwing. We zullen deze kostenpost met u doornemen zodat u er misschien voor wilt kiezen het zelf te doen. We hebben alle zaken in huis om ook de sloopwerkzaamheden als totaalpakket aan te bieden en u geheel te vrijwaren van alle verbouwingsstress.

Contact informatie

Waarover kunt u contact opnemen? Alles wat met verbouwingen en veranderingen in en om uw huis te maken heeft. Technische installaties, uw badkamer, uw keukenverbouwing of vernieuwing, aan of afvoer van de waterhuishouding, metselwerk, sloopwerken i.c.m. uw verbouwing etc. Vul ons contactformulier in en we bellen u op of plannen een afspraak.